Genialnost je pogum soočiti se z enostavnostjo, da uporabimo tisto kar nam daje rezultate, da se osvobodimo zasužnjitve z nepomembnimi podrobnostmi.

Geniji vedo, da je lahko tisto kar nekateri mislijo čisto nepovezano s tem kako se nam zdi, da oni mislijo, in nepovezano s tistim kar oni pravijo, da mislijo. Geniji imajo pogum, da opazijo, da je “razmišljanje” samo po sebi zelo nepopolna iznajdba.

Oseba, katera je zasvojena z legalnimi ali nelegalnimi drogami lahko reče “Ti ne moreš razumeti kako hudo je občutiti moj problem” in njihova resnična miselnost bi lahko bila “Jaz rad živciram ljudi s tem, ko ustvarjam negativni besednjak in vampirsko sesam njihovo energijo, ko jih pretentam”

Geniji vedo, da kadar se drugi igrajo igro“skrivnosti” lahko “Enostavno rečeš Vem”. Skrivnost je, da sta spomin in kreativnost holografska in tu ni ovir.

Genij je v stanju kjer Superzavest, Zavest, Predzavest in Instiktivni umi vsi drug drugemu dovoljujejo opaziti, da so vsi enako pomembni pri kreativnem procesu. Ko ti štirje nivoji Uma delujejo v harmoniji pride tu do trenutka Genijalnosti, “Bljižnja Izkušnja Življenja.” Pri uporabnosti in kakovosti je to podobno “Bljižnji Izkušnji Smrti”, brez potrebe po nevarnosti fizične smrti, da vzpodbudimo Zbujevani Šok.

Z učenjem, da dovolite samemu sebi, da prodrete skozi tja do enostavnosti postanete pomemben in kreativen del Sveta v Transformaciji.

I want to see this happen SL

My name is Rowland Barkley, and I have spent my lifetime helping people make rapid, dynamic improvements in their life. Over the course of 50 years, I have gathered enough information to fill 17 books and wish to assemble them as my legacy for this and future generations. My system is proven to succeed, and has been used the world over for curing drug addiction, poverty, and lifting people out of warfare and chaos mentalities.